Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 30 jun 2017

Virals: hilariteit om vermiste hond

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste en opmerkelijkste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Vergelijking

De 17-jarige Jeff Squires uit Ohio ontving een bezorgd berichtje van zijn moeder. Zij vroeg zich af, nadat ze een foto van een vermiste hond op Facebook had gezien, of het hun geliefde huisdier Duey was. Een foto van viervoeter Duey toont aan dat het dier totaal niet lijkt op de vermiste hond. Achteraf bleek Duey veilig thuis te zijn. De vraag van moeder Terri leidde in ieder geval tot hilariteit op social media.

https://twitter.com/jeff_jssj/status/880079308404002817/photo/1

https://twitter.com/cduffner5/status/880084754904698880/photo/1

https://twitter.com/The_Impact_/status/880681089941078020

Despicable Me 3

Sinds kort is Despicable Me 3 in de bioscoop te zien. Reden voor de makers van CinemaSins om Despicable Me 2 eens onder de loep te nemen. In een video van 18 minuten duiken ze tot in detail en tellen ze ‘film-zondes’. Op het moment van schrijven is onderstaande video als meer dan 1.387.000 keer bekeken

Dansende agent

Agenten die een dansje doen in het openbaar zijn altijd leuk om naar te kijken. Onderstaande politieman showt zijn dansmoves tijdens een ‘stille’ disco in het Amerikaanse Denver. Het is weer eens iets anders dan boeven vangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Virals: hilariteit om vermiste hond
Sluiten