Erik Jonk
Erik Jonk Nieuws 30 jun 2017

TV-avond met tranen! Weervrouw Helga stopt

Of er nog iets op tv is deze vrijdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste, beste of apartste programma’s die je zeker moet gaan zien. Of later terugkijken natuurlijk.

Afscheid van Helga

RTL-kijkend Nederland neemt afscheid van Helga van Leur. Twintig jaar (!) lang vertelde zij in RTL Weer of we weer eens regen moesten verwachten of dat de mussen misschien van het dak zouden vallen. Van Leur heeft zevenduizend keer het weerbericht verteld. Dat ging ook weleens mis.

Waar en wanneer: 19.55 uur op RTL 4

De mooiste sportvrouw

Wielrenster Puck Moonen werd in mei door het blad FHM uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland. De 21-jarige studente (natuur- en scheikunde) komt aan bod in de derde Bureau Sport. Het programma besteedt een reeks lang aandacht aan de vrouwen in de sport. Hieronder treffen Erik Dijkstra en Frank Evenblij Puck en hebben ze het over een gieter…

Waar en wanneer: 20.25 uur op NPO 3

Kriebels voor de Tour

Wielertalkshow Tour du Jour trapt al af, nog voordat er een meter in de Tour de France gefietst is. De renners zijn in het Duitse Düsseldorf, presentator Wilfred Genee en sidekick Michael Boogerd standaard in Breda. Hun compagnons Filemon Wesselink en Maxim Hartman trekken wel met de Tourkaravaan mee. De Avondetappe van de NOS begint zaterdag.

Waar en wanneer: 20.00 uur op RTL 7

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
TV-avond met tranen! Weervrouw Helga stopt
Sluiten