Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 6 jun 2017 / 14:40 uur

Tv-avond: Durft bange Ewout tussen ratten te slapen?

Wat komt er vanavond op tv? Metro geeft je elke dag drie tips over wat je vanavond echt moet zien of op een later moment kunt terugkijken.

Ewout als de dood voor ratten

Presentator Ewout Genemans bezoekt voor zijn programma ‘Beruchte Gevangenissen: Ewout in de cel’ sowieso al niet de gezelligste cellencomplexen ter wereld, maar in Madagaskar moet hij echt even slikken. Op de plek waar hij twee nachtjes zal moeten slapen, krioelt het namelijk van de ratten! Ewout staat voor een duivels dilemma: die pyjama aan en ervaren zien hoe erg het echt is of zijn biezen pakken en op zoek naar een minder smerig bed.

Waar en wanneer: Vanavond om 20.30 bij RTL 5.

Het acteerdebuut van Paris Jackson

Niemand minder dan Paris Jackson, de dochter van wijlen King of Pop Michael Jackson maakt vanavond haar debuut als actrice. Ze heeft een rol bemachtigd in Star, een nieuwe dramaserie over de hardheid van de muziekindustrie. De serie gaat over een trio zangeressen dat een nieuwe start wil maken en de hoge prijs die ze daarvoor moeten betalen. Naast Paris spelen ook Missy Elliot, Lenny Kravitz en Naomi Campbell.

Waar en wanneer: Elke dinsdag om 21.00 uur bij FOX.

Crowe Oudste Robin Hood ooit

45 jaar was de Australische acteur Russel Crowe al toen hij in 2010 de rol van held Robin Hood vertolkte in de gelijknamige avonturenfilm. Hij was daarmee de oudste Robin ooit, maar zeker niet de minste. Hij had er dan ook hard voor getraind om er in iedere geval zo jong, fris en strak mogelijk uit te zien. Andere rollen zijn er voor Cate Blanchett en William Hurt.

Waar en wanneer: vanavond om 20.30 uur op Veronica

Lees ook: Download de Metro-app!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tv-avond: Durft bange Ewout tussen ratten te slapen?
Sluiten