Metro
Metro Nieuws 12 jun 2017 / 17:21 uur

Reacties na oproep Dag van #TreinRespect

Afgelopen maandag riep de 20-jarige Melanie Esther van Eunen de ‘Dag van de #TreinRespect’ uit. Haar doel is dat er stilgestaan wordt bij het respect dat rijdend personeel verdient in plaats van ze te negeren of agressief te bejegenen.

Volgend jaar groter

„Het is superleuk. Op Twitter heb ik veel selfies gehad. In de ochtend ben ik meteen wat kranten gaan halen. De rest van de dag ben ik druk geweest met alles liken en delen. Ik heb natuurlijk ook zelf een selfie gemaakt. De machinist was erg enthousiast en werkte graag mee.”

Volgens de initiatiefnemer heeft haar dag een verbindende factor. „Ik merk dat het mensen verbindt. En de dag blijft mij op een positieve manier achtervolgen. Ik vind dat 12 juni elk jaar de ‘Dag van de #TreinRespect’ moet worden. Volgend jaar hoop ik dat we weer een stapje groter en beter zijn.”

Hieronder een greep van alle uitingen van respect:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Reacties na oproep Dag van #TreinRespect
Sluiten