Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 15 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Programma 40 dagen zonder seks keert terug op tv

Het tv-programma 40 dagen zonder seks keert terug op de buis. Negen jaar (!) na het eerste seizoen van het destijds zo spraakmakende tv-programma is de EO opnieuw op zoek naar jongeren om te volgen. Dat blijkt uit een kandidatenoproep voor een nieuwe editie van het experiment.

Libido

„Heb jij een bovengemiddeld libido, geregeld wisselende bedpartners, meerdere losse contacten in je telefoon en wil jij ervaren wat het met je doet om een ruime maand geen seks te hebben? Of ken je iemand? Meld je dan nu aan voor een nieuwe reeks van het succesvolle tv-programma…” zo staat er te lezen in de oproep van producent Zodiak.

https://www.youtube.com/watch?v=w8FAgT6DN1g

Het programma 40 dagen zonder seks was in 2009 een spraakmakende show op de EO waarin zeven jongeren zich 40 dagen lang van alle vormen van seks probeerden te onthouden. De presentatie was in handen van Arie Boomsma. Wie het programma nu gaat presenteren, is nog niet bekend. Het programma staat voor het najaar op de planning.

https://www.youtube.com/watch?v=GxWfq9ZI0gs

Over de reden om het programma na al die jaren nu weer terug te brengen op tv, zegt een woordvoerder van de EO: „De NPO is van plan om in het najaar iets te doen rond het thema ‘seksualisering van de samenleving’. Voor ons is 40 dagen dan een mooie titel om daaraan bij te dragen.”

Poll

https://business.facebook.com/Metro/posts/1379703712077534

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Programma 40 dagen zonder seks keert terug op tv
Sluiten