Metro
Metro Nieuws 7 jun 2017 / 06:20 uur

Overvallers overvallen Domino’s tijdens overval

Twee overvallers hebben een Rotterdamse vestiging van Domino’s Pizza overvallen tijdens een overval. Snap je het nog?

Dezelfde vestiging van fastfoodketen Domino’s Pizza aan de Kerstendijk in Rotterdam is in april twee keer op een avond het slachtoffer geweest van een roofoverval. Terwijl de ene overvaller nog binnen was, komen twee andere overvallers binnen. De criminelen kennen elkaar niet, blijkt uit beelden van Opsporing Verzocht die dinsdagavond vertoond zijn. De politie spreekt van een bizarre situatie.

Drie overvallers

De eerste overvaller komt op 21 april rond 23.10 binnen en wil dat de kluis opengemaakt wordt. De twee overvallers die later binnenkomen, dwingen de eerste overvallers op de grond te gaan liggen en geven hem een klap, blijkt uit de uitzending. Uiteindelijk gaan de twee overvallers weer weg, de eerste overvaller die dan nog binnen is wil niet zonder buit vertrekken en neemt de mobieltjes en handtassen van het personeel mee.

De politie is op zoek naar de daders van beide overvallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Overvallers overvallen Domino’s tijdens overval
Sluiten