Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 19 jun 2017

Mike rent obstacle run na overlijden vriendin

Een week eerder kwam zijn vriendin Gitte om bij de obstacle run in Venlo, zondag stond Mike Helgers ‘gewoon’ weer aan de start van de run in Nijmegen. Het werd een bijzondere en emotionele deelname voor hem.

Obstacle run Nijmegen begint met een minuut stilte

Extra maatregelen vandaag bij de obstacle run in Nijmegen na het dodelijk ongeluk vorige week bij VenloStromt. De man van de omgekomen Gitte Leurs liep vandaag mee met haar rugnummer.

Gepostet von L1 am Sonntag, 18. Juni 2017

Tranen en kippenvel

Op beelden van L1 is te zien hoe de man in tranen uitbarst als hij over de finish komt. Ook familieleden van Gitte en Mike waren aanwezig: „Het is heel dubbel”, geeft de moeder van Mike toe tegenover L1. „Ik heb kippenvel, ik heb het koud, maar het was ook heel mooi.”

Ook een reuzenglijbaan, het obstakel waarbij Gitte om het leven kwam, was gewoon aanwezig. Hoe was dat voor Mike? „Daar heb ik op zich geen probleem mee. We hebben hem altijd gedaan.” Verder had Mike geen spijt van zijn deelname: „Ik heb elk moment aan haar gedacht, alles wat ik heb gedaan hebben we wel vaker samen gedaan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Mike rent obstacle run na overlijden vriendin
Sluiten