Metro
Metro Nieuws 19 jun 2017 / 09:47 uur

Man zit ambulance in de weg met livestream ongeluk

De politie in Doesburg was afgelopen weekend niet blij met de omstanders bij een ongeluk. Terwijl de brandweer druk bezig was om een ernstig gewonde man uit zijn auto te halen, was de politie druk met filmende omstanders, meldt De Gelderlander.

https://www.facebook.com/Metro/posts/1383117548402817

Eén zwaargewonde

Bij het ongeluk in Doesburg viel zondag in elk geval één zwaargewonde. De ernst van het ongeval leek een aantal omstanders weinig te deren: ze filmden en fotografeerden gewoon door. Eén man kwam zelfs zo dichtbij dat de politie heeft gedreigd de man aan te houden.

De nasleep van het ongeluk was ook live te volgen op Facebook.

Steeds erger

Tegen De Gelderlander zegt ambulancebroeder Robert Vreugdenhil dat ramptoerisme steeds erger wordt. „Mensen zijn de laatste jaren sensatiebeluster. Ouders staan met kinderen op hun arm op de eerste rij. Ze filmen ook nog het incident met hun smartphone.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man zit ambulance in de weg met livestream ongeluk
Sluiten