Metro
Metro Nieuws 15 jun 2017 / 09:34 uur

Fajah: Ik anorexia aanjagen? Kijk hoe ik eruit zie

In het programma Van der Vorst ziet sterren was woensdagavond te zien hoe Peter van der Vorst op bezoek ging bij Fajah Lourens. Daarin ging hij onder meer in op de ophef die ontstond nadat Lourens aan tafel bij Eva Jinek had verkondigd dat ze genoeg heeft aan 1350 calorieën.

Mensen helpen

Daarop kreeg Fajah, tegenwoordig vooral bekend vanwege haar killerbodydieet, zelfs het verwijt anorexia aan te jagen. Dat is niet de intentie, benadrukt ze: „Dat is nooit mijn bedoeling geweest. Het is mijn bedoeling geweest om mensen te helpen. En dat doe ik, elke dag opnieuw.”

Op de vraag of ze denkt of ze anorexia aanjaagt, reageert ze ontkennend: „Tuurlijk niet. Kijk eens even naar mij. Zie ik eruit als iemand die anorexia heeft? Mensen met anorexia hebben geen kont en zijn dun. Dus ik ben niet het beste voorbeeld voor anorexia.”

Reageer op artikel:
Fajah: Ik anorexia aanjagen? Kijk hoe ik eruit zie
Sluiten