Metro
Metro Nieuws 26 mei 2017 / 10:18 uur

Virals: Heldhaftige vrouw stopt autodief

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Vrouw stopt dief

In de Amerikaanse plaats Milwaukee twijfelde een 28-jarige vrouw geen moment toen ze zag dat iemand haar auto wilde stelen bij het benzinestation. Ze sprong bovenop de wagen en begon naar de dief te schreeuwen.

De man probeerde de heldhaftige Melissa Smith nog wel van de auto te krijgen door hard te remmen. Toen dat niet lukte snelde hij uit de wagen, sprong hij in zijn eigen auto en sloeg hij op de vlucht.

https://www.youtube.com/watch?v=bDPwkXOi4f0

Queen Elizabeth bezoekt slachtoffers aanslag

Bijzondere beelden van Queen Elizabeth, die donderdag een ziekenhuis bezocht om haar medeleven te tonen met de slachtoffers van de aanslag in Manchester.

„Het betekent heel veel dat je hier vandaag bent gekomen”, aldus een van hen.

"This just means such a lot, that you've come today".Queen Elizabeth has been visiting survivors of the Manchester attack http://bbc.in/2qjwmaW

Gepostet von BBC News am Donnerstag, 25. Mai 2017

Winnaar Price is Right wordt gek

Ene Ryan deed deze week mee aan The Price is Right en hij mocht uiteindelijk het spel Plinko speelde. Al voordat hij voor het grote geld speelt, is hij al helemaal door het dolle heen.

Wanneer de man dan ook nog eens ruim 30.000 dollar wint, is er helemaal geen houden meer aan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Heldhaftige vrouw stopt autodief
Sluiten