Metro
Metro Nieuws 10 mei 2017 / 11:22 uur

Virals: Borstvoeding geven in het parlement

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van woensdag.

Borstvoeding geven in het parlement

De Australische senator Larissa Waters gaf dinsdag haar baby Alia Joy borstvoeding in het parlement. Daarmee schreef ze geschiedenis in haar land.

Op de foto is te zien hoe Waters de twee weken oude baby aan de borst heeft. Ze is de eerste politicus in Australië die een baby borstvoeding geeft in de senaat.

Larissa Waters geeft haar baby Alia Joy borstvoeding. Foto: epa.

Verstoppertje spelen

Patrick Barnes doet graag spelletjes met zijn hond Quincy. En ook Quincy lijkt daar wel voor in. Patrick deelde op Instagram beelden van hoe hij met zijn viervoeter verstoppertje speelt.

Het levert aandoenlijke beelden op.

Bijzondere uitspraak Joling

Gerard Joling mocht aan tafel bij Pauw zijn mening geven over de kandidaten van het Songfestival. Hij had lovende woorden voor Portugal en Zweden, maar vooral de inzending van Montenegro kwam er minder goed vanaf.

Klare taal, Gerard!

Hond met dwerggroei

Puppy MikeyGus werd geboren met dwerggroei, maar dat weerhoudt hem er niet van volop te genieten van het leven. De pup leeft bij een gezin in het Amerikaanse Clarksville.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Virals: Borstvoeding geven in het parlement
Sluiten