Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 18 mei 2017 / 05:55 uur

TV-moment: Oud-teamgenoten danken Dirk Kuyt

Dirk Kuyt zet een punt achter zijn loopbaan, zo maakte hij woensdag bekend. Diezelfde avond zat hij bij Humberto Tan aan tafel in RTL Late Night. De kersverse kampioen werd daarin flink in het zonnetje gezet.

Van Gaal spreekt mooie woorden

Zo was er een optreden van Lee Towers, maar mooier nog waren de dankwoorden die werden uitgesproken door zijn oud-collega’s. Zo hadden Wesley Sneijder, Mark van Bommel en zelfs Louis van Gaal de tijd genomen om een woordje tot Kuyt te richten: „Ik heb altijd van je gehouden. Je bent niet alleen een fantastisch mens, maar ook een fantastische voetballer”, zei de oud-bondscoach.

Ook spelers waarmee Kuyt in het buitenland voetbalde, hadden de moeite genomen iets in te spreken. Zo kwamen Raul Meireles, Pepe Reina en Steven Gerrard voorbij.

Grootste kwaliteit

Volgens Tan was het opvallend dat iedereen mee wilde werken: „Jij bent een binder”, concludeert de presentator. Kuyt reageert bevestigend: „Ja, ik denk dat daar mijn grootste kwaliteit ligt. Dat ik mensen en teams met elkaar kan verbinden. Als je het maximale uit jezelf wil halen, zul je het met elkaar moeten doen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
TV-moment: Oud-teamgenoten danken Dirk Kuyt
Sluiten