Metro
Metro Nieuws 16 mei 2017 / 05:52 uur

TV-moment: Feyenoordsupporter toont tatoeage

In De Wereld Draait Door was maandagavond uitgebreid aandacht voor het kampioenschap van Feyenoord. De studio zat vol trouwe fans, een een van hen mocht zijn kampioenstatoeage laten zien. Het leverde bijzondere beelden op.

Tatoeage

De fan, die zijn tatoeage al op 4 mei liet zetten, is door het dolle heen. Nadat hij zijn vestje heeft uitgetrokken om zijn tatoeage te tonen, zet hij direct het Hand in Hand Kameraden in. Na nog wat reclame te hebben gemaakt voor de zetter van de tatoeage, wil hij ook graag nog even weten waarom Jan Boskamp nog niet in het water is gesprongen.

Matthijs van Nieuwkerk weet zich niet helemaal een houding te geven en beëindigt het gesprek met het vriendelijke verzoek of de trouwe fan zijn shirt weer aan kan trekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-moment: Feyenoordsupporter toont tatoeage
Sluiten