Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 28 mei 2017 / 10:24 uur

TV-avond: winnen met gratis Staatslot?

Wat komt er zaterdagavond op de buis? Metro geeft je elke dag drie kijktips voor diegenen die de avond op de bank willen doorbrengen.

Avond van het gratis lot!

Of deelnemers een grote kans hebben, mwah… Maar ja, er wint altijd iémand. Vanavond is de sorry-avond van de Staatsloterij, als goedmakertje voor misleiding. Tussen 2001 en 2008 was de kans op een prijs kleiner dan de loterij beloofde. Voor deze extra trekking heeft de Staatsloterij 8 miljoen loten uitgegeven. In Staatsloterij Puur Geluk (RTL 4, 22.10 uur) worden de winnende loten bekendgemaakt.

Gekke Gerrit, de ooievaar

Ruim 700.000 mensen keken vorige week zaterdag naar Stadsmormels, een programma waarin dieren in Amsterdam worden gevolgd. Aflevering 1 ging over vossen in de hoofdstad, vanavond worden ooievaars gevolgd. Speciale aandacht is er voor (in de volksmond) Gekke Gerrit. Deze vrije vogel houdt er twee gezinnen op na. Stadsmormels begint om 22.05 uur op NPO 1.

Prijs voor Barcelona?

De voetballers van Barcelona hebben nog geen beker, medaille of vaantje in de tas dit seizoen. Vanavond kan echter de Copa del Rey, de Spaanse beker, worden gewonnen. Barcelona speelt tegen een tegenstander die het kan hebben, Alaves. Wie wil kijken, moet wel een FOX-abonnement hebben (21.30 uur). De wedstrijd is de allerlaatste in het stadion van Atletico Madrid, Vicente Caldéron. Atletico verhuist naar een gloednieuw onderkomen. Hieronder een goal van Luis Suárez in de halve finale, ook bij Atletico, met onvervalst Spaans commentaar.

https://www.youtube.com/watch?v=aUvv3aRlTe4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: winnen met gratis Staatslot?
Sluiten