Metro
Metro Nieuws 9 mei 2017 / 16:32 uur

TV-avond: Eerste halve finale Songfestival

Wat komt er dinsdagavond op de buis? Metro geeft je drie kijktips om een avondje op de bank mee door te komen.

Halve finale Songfestival

Onze meiden van OG3NE komen donderdag dan eindelijk in actie op het Eurovisie Songfestival in Kiev. Dinsdagavond staat echter al de eerste halve finale van het liedjesfestijn op het programma en kunnen we de concurrentie in een eventuele finale alvast in actie zien.

Zo is de Zweed Robin Bengtsson er eentje om in de gaten te houden. Hij is volgens de kenners een van de kanshebbers om het Songfestival te winnen. Verder verschijnt namens onze zuiderburen Blanche, de 16-jarige Ellie Delvaux, op het podium.

De eerste halve finale wordt vanaf 21.00 uur uitgezonden op NPO 1.

Return tussen Juventus en Monaco

De halve finale van de Champions League tussen Juventus en AS Monaco lijkt een formaliteit. De Italianen wisten de eerste wedstrijd namelijk met 0-2 te winnen en staan er daarom uitstekend voor.

In Turijn vechten de Monegasken voor hun laatste kans. De ploeg zal in ieder geval twee keer moeten scoren tegen de stugge defensie van Juve.

De voorbeschouwing op de return in de halve finale van de Champions League begint vanaf 20.00 uur op Veronica.

Vreugde bij de Italianen na de zege in de heenwedstrijd. Foto: ANP.

Vader Robin wil zoon terug

In Ontvoerd helpt John van den Heuvel vader Robin bij het terugkrijgen van zijn 10-jarige zoon. Nigel zit met zijn moeder op Mallorca. Van de rechter moet hij terug naar Nederland, maar zijn moeder weigert mee te werken.

Al anderhalf jaar zit Nigel op het Spaanse eiland. Van den Heuvel probeert vader en zoon te herenigen en tot een oplossing te komen.

Ontvoerd begint om 20.30 uur op RTL4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: Eerste halve finale Songfestival
Sluiten