Metro
Metro Nieuws 5 mei 2017 / 16:05 uur

TV-avond: Bevrijdingsdag

Welke programma’s komen er vrijdagavond op de buis? Metro geeft je drie kijktips om een avondje op de bank mee door te komen.

5 mei-concert

In aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima vindt elk jaar het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam plaats. Vrijdagavond zullen onder andere Roel van Velzen en het Metropole Orkest optreden.

Het concert is te volgen vanaf 20.30 uur op NPO 1.

https://www.youtube.com/watch?v=8IuYfn5tn7E

College Tour

Op NPO 2, om 21.10 uur, kunnen studenten alles vragen aan seksuologe Ellen Laan. In College Tour ontvangt Twan Huys de hoogleraar en coauteur van het boek Seks!. ‘Vrij met plezier of doe het niet’, is de boodschap van Laan.

De Tweeling

Aan het eind van de avond (23.00 uur) wordt de film De Tweeling op NPO 2 uitgezonden. De film gaat over de zusjes Lotte en Anna Bamberg. Na de dood van hun ouders groeien de tweelingzusjes gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en Lotte verhuist naar een Nederlandse familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
TV-avond: Bevrijdingsdag
Sluiten