Steven Musch
Steven Musch Nieuws 14 mei 2017 / 09:50 uur

Minstens vier doden bij treinongeluk Griekenland

Bij een treinongeluk nabij de Griekse havenstad Thessaloniki zijn zaterdagavond ten minste vier doden. Ook liggen er nog vijf mensen, onder wie de machinist, met zware verwondingen in het ziekenhuis. De machinist is in kritieke toestand, meldt de Griekse treinmaatschappij Trainose.

De ontspoorde trein was onderweg van de hoofdstad Athene naar Thessaloniki. Waardoor de vijf wagons precies ontspoorden is nog onbekend. Nadat de trein van de rails raakte, ramde één van de wagons een woning. Het huis is compleet verwoest, maar de bewoners zijn ongedeerd.

Volgens Griekse media zaten er zo’n honderd mensen in de trein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Minstens vier doden bij treinongeluk Griekenland
Sluiten