Steven Musch
Steven Musch Nieuws 14 mei 2017

Minstens vier doden bij treinongeluk Griekenland

Bij een treinongeluk nabij de Griekse havenstad Thessaloniki zijn zaterdagavond ten minste vier doden. Ook liggen er nog vijf mensen, onder wie de machinist, met zware verwondingen in het ziekenhuis. De machinist is in kritieke toestand, meldt de Griekse treinmaatschappij Trainose.

De ontspoorde trein was onderweg van de hoofdstad Athene naar Thessaloniki. Waardoor de vijf wagons precies ontspoorden is nog onbekend. Nadat de trein van de rails raakte, ramde één van de wagons een woning. Het huis is compleet verwoest, maar de bewoners zijn ongedeerd.

Volgens Griekse media zaten er zo’n honderd mensen in de trein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Minstens vier doden bij treinongeluk Griekenland
Sluiten