Metro
Metro Nieuws 11 mei 2017 / 16:34 uur

Lekker weer? Dan meld ik me gewoon ziek

Ein-de-lijk! Volgende week komt er zomerweer aan. Het kwik stijgt woensdag naar zomerse hoogten: we mogen 17 mei rekenen op een temperatuur van, jawel, minstens 25 graden! Daarmee knallen de temperaturen voor het eerst in ruim een maand tijd boven de 20 graden uit. Komende dagen wordt het al tussen de 18 en 22 graden. Dus stof die barbecue maar af en haal je slippers uit de kast.

Maar nu zijn we best nieuwsgierig: is het lekkere weer voor jou weleens reden geweest om je ziek te melden op werk of bij je docent? Om vervolgens richting strand of park te verkassen? Laat het hier weten:

https://business.facebook.com/Metro/posts/1345429255504980

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker weer? Dan meld ik me gewoon ziek
Sluiten