Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 24 mei 2017 / 08:03 uur

Groots applaus voor hulpdiensten Manchester

Duizenden inwoners van Manchester hebben dinsdag een lang applaus laten klinken voor de hulpdiensten die geholpen hebben tijdens de aanslag van de avond daarvoor. Tijdens een herdenkingsbijeenkomst op Albert Square in de stad hielden ze ook een minuut stilte uit respect voor de slachtoffers.

De bisschop van Manchester, David Walker, stak aan het begin van de bijeenkomst een kaars aan. Sommige mensen lieten bloemen achter in het stadscentrum, terwijl anderen borden droegen met teksten als ,,I love Manchester”.

Moslims

Aanwezig was ook een flinke groep moslims van de Ahmadidyya Muslim Association. Met grote borden en spandoeken met teksten als Love for all, Hatred for none (liefde voor iedereen, haat voor niemand) wilde de groep laten zien dat het niet hun islam waarvan in naam de aanslag gepleegd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Groots applaus voor hulpdiensten Manchester
Sluiten