Metro
Metro Nieuws 11 apr 2017 / 07:45 uur

Welkom, baas van Metro!

Metro houdt van haar lezers. Sterker nog: jullie inbreng wordt heel erg gewaardeerd! Daarom roepen we jouw hulp in bij het perfectioneren van de gloednieuwe Metro-app, waarvan jij momenteel in de testversie zit.

Met de Metro-app wordt elke dag een stuk vrolijker. Met nieuws waar je blij van wordt, video’s die je niet mag missen en natuurlijk columns van onze vaste gezichten. Maar ook reisverhalen waardoor je spontaan zin krijgt in het boeken van een nieuwe reis (of twee), recepten waar je onmiddellijk je dieet voor opzegt, nieuws uit showbizzland en inspirerende interviews over werk en geld. En dat allemaal aangepast aan het moment waarop jij in de app zit.

Maar zonder jouw mening zijn we nergens. Dus scroll door die app en laat ons weten wat je ervan vindt! Wat doen we goed en wat kan beter? Jij staat aan het roer, dus ga los en laat hier je feedback achter!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Welkom, baas van Metro!
Sluiten