Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 24 apr 2017

Temptation-sterren op eigen houtje verder in vlogs

Fans kunnen na de laatste aflevering van Temptation Island afgelopen donderdag hun hart ophalen: de kandidaten zijn terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. Nadat de kandidaten op Instagram al mateloos populair zijn geworden, zijn sommigen nu ook gaan vloggen.

146.000 volgers die allerlei vragen stellen over Temptation Island, haarzelf of de andere kandidaten. Het was de aanleiding voor kandidaat Lisa om te beginnen met vloggen. Door haar deelname aan het programma werd ze ongekend populair, maar niet altijd om de juiste redenen.

Zij was namelijk de vriendin die haar vriend op het andere eiland het perfecte plaatje wilde voorschotelen. Voor de camera’s was Lisa een beeldige dame, maar zodra ze dacht dat ze niet gefilmd werd, gingen de remmen los. Het resulteerde uiteindelijk in een breuk met vriend Merijn, die ondertussen gelukkig is met verleidster Pommeline.

Lisa

Zo houdt Lisa wat tijd over en die kan ze mooi gebruiken om haar vlogs in elkaar te zetten. Maandag is haar eerste video online gekomen, waarin ze allerlei vragen van haar trouwe volgers beantwoordt. Dus of Lisa je aanraadt om mee te doen met Temptation? Niet echt…

Met haar droge humor en een flinke dosis zelfspot weet Lisa met haar eerste video al bijna zesduizend abonnees aan zich te binden.

Lize en Ken

Haar mede-eilandbewoonster en bijna-naamgenoot Lize heeft al meer dan twee keer zoveel kijkers aan zich weten te binden op haar gezamenlijke YouTube-account met lover Ken.

https://www.youtube.com/watch?v=OvsRH4_teZ4

Lize en Ken zijn misschien wel het meest besproken koppel van de serie van dit jaar. Vanaf het begin was duidelijk dat Lize zou gaan vallen voor de charmes van de romantische singer-songwriter met het lange haar.

Diepgravend onderzoek

Toen de show in Nederland werd uitgezonden, hielden de Instagrampagina’s van de twee de gemoederen vaak bezig. Echte fans en rasspeurneuzen herkenden de deur van Kens huis op het profiel van Lize. Ondertussen heeft zij dus ook 128.000 volgers, liefje Ken heeft er nog 5000 meer.

Genoeg reden dus om de fans meer te geven dan een paar plaatjes, de twee zijn gaan vloggen. Ze hebben twee vlogs gemaakt, waarin ze vooral samen onderweg zijn en praten over hun avontuur. Ze zijn overduidelijk nog steeds hoteldebotel.

https://www.youtube.com/watch?v=cfWFZABKwk8

Niels en Rosanna

Wie ook weer helemaal verliefd zijn, zijn Niels en Rosanna. Dat laten ze de fans zien in hun vlog. Zij bereikten met hun video de top trending video’s op YouTube, door alleen op de bank te zitten en te vertellen hoe het nu met ze gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=MTMhiaq4ndI

Ze hebben het na Temptation zwaar gehad, maar hebben elkaar weer teruggevonden. Ze sporten vooral veel en gaan dat dus nu vastleggen voor iedereen die een kijkje wil blijven nemen in hun leven.

Tot nu toe hebben Niels en Rosanna relatief weinig abonnees, iets meer dan duizend mensen willen een notificatie van de volgende video. Toch zijn ze de enigen van de serie die trending zijn, 73.865 mensen bekeken de eerste video.

Alex

Eén van de verleiders die al iets eerder een vlog online zette, is de 26-jarige Alex Maas. Hij noemt zichzelf op YouTube geheel toepasselijk Alex Mass, want massief is de afgetrainde realityster zeker. Hij probeerde dit seizoen Rosanna van haar vriend Niels af te pakken en had kortstondig succes.

Nu gaat Alex gewoon weer verder met zijn normale leven, dat vooral bestaat uit veel sporten en op zijn voeding letten. Hij heeft hiermee al bijna vijfduizend abonnees aan zich weten te binden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Temptation-sterren op eigen houtje verder in vlogs
Sluiten