Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 16 apr 2017 / 14:45 uur

Schaap geslacht in Noord-Hollands weiland

In het Noord-Hollandse Halfweg is in de nacht van zaterdag op zondag in een weiland een schaap geslacht. Politieagent Arjen Schut plaatste een foto van het stoffelijk overschot van het dier op Twitter.

„Vreselijke melding. Hoe ziek ben je?’’, schrijft de agent bij de nare foto. De eigenaar ontdekte de bebloede resten van het schaap toen hij zondagochtend bij zijn dieren in het weiland ging kijken. Hij heeft aangifte gedaan.

Wat er precies is gebeurd en wie het dier heeft geslacht, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar het merkwaardige incident en roept getuigen op zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schaap geslacht in Noord-Hollands weiland
Sluiten