Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 26 apr 2017
Leestijd: 0 minuten

Miljoenen gestolen bij overval in Paraguay

Bij een overval op een geldtransportbedrijf in Paraguay hebben de overvallers ruim 36 miljoen euro buitgemaakt. Ruim vijftig gewapende bendeleden bliezen de gevel van de vestiging van het transportbedrijf in Ciudad del Este op en roofden de kluis leeg.

Tijdens de roof schoten andere bendeleden op een politiebureau en staken ze auto’s in brand, waarschijnlijk als afleiding. Ook strooiden ze met duizenden kraaienpoten, zodat de politieagenten een lekke band kregen en hen niet met auto’s konden volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Miljoenen gestolen bij overval in Paraguay
Sluiten