Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 31 mrt 2017

Hé klussende buurman, ik wil slapen!

Het is voorjaar, dus de hamers, zagen en boren worden weer uit het stof gehaald om te klussen in en rondom het huis. Altijd een zware tijd voor de zus van een collega die als verpleegster vaak nachtdienst heeft, ook in het weekend, én een buurman die van zijn werk zijn hobby heeft gemaakt.

Ze heeft er weleens iets van gezegd, en op zo’n moment houdt de buurman er ook wel (lichtelijk) rekening mee. Maar om hem te voorzien van haar hele werkrooster, vindt ze ook weer te ver gaan. En hoe vaak kun je zoiets aangeven zonder dat het de relatie verstoort?

Ze wil een goede relatie behouden met haar buurman, maar merkt dat de irritaties bij haar oplopen.

Wat vind jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hé klussende buurman, ik wil slapen!
Sluiten