Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 5 mrt 2017 / 21:45 uur

88-jarige vrouw jaagt verkrachter weg met smoes

De 88-jarige Helen Reynolds was alleen thuis toen een vreemde man haar appartement binnendrong. De overvaller bond haar vast en wilde haar verkrachten, maar de kranige bejaarde wist van zich af te slaan met een smoes.

Helen werd op 17 februari bruut overvallen in haar huis in het Amerikaanse Parkesburg. Er werd aangebeld door een man die zich voordeed als klusjesman van het appartementencomplex. Zodra de bejaarde vrouw de deur open had gedaan, forceerde hij een weg naar binnen. De man bond haar vast met ducktape en stal geld uit haar portemonnee. Na deze daad wilde hij de vrouw verkrachten. Maar Helen kwam met een smoes.

„Je kunt maar beter de waarheid weten. Ik heb HIV en mijn echtgenoot is eraan gestorven,” verzon de vrouw. Daarna gaf ze de man een trap, dit meldt The New York Post. De man schrok van Helen haar antwoord en nam zijn benen.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader, hij wordt omschreven als een lange donkere man van in de 20.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
88-jarige vrouw jaagt verkrachter weg met smoes
Sluiten