Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 6 feb 2017 / 21:50 uur

Trump: ‘Media coveren heel veel aanslagen niet’

De beschuldigingen van Donald Trump richting de (Amerikaanse) media blijven maar komen. Tijdens een speech op CENTCOM, waar vanuit veel militaire acties gecoördineerd worden, viel hij het journaille aan door te stellen dat ze terroristische aanslagen lang niet allemaal zouden verslaan.

De Amerikaanse president begon eerst een verhaal over terrorisme. „ISIS is vastberaden om ons land aan te vallen. Zoals ze deden op 9/11, zoals ze deden van Boston tot Orlando tot San Bernadino. En het gebeurt ook in heel Europa. Je ziet wat er gebeurd is in Parijs en Nice."

Oneerlijke media

„We zijn nu op het punt aanbeland dat het niet eens meer gemeld wordt en in veel gevallen willen deze zeer oneerlijke media het niet eens meer melden”, zo stelt Trump. „Ze hebben hiervoor hun redenen en die begrijpen jullie.”

Direct erop ging hij over tot het aanspreken van de terroristen. „Wij en onze vrienden zullen jullie verslaan”, zo beloofde hij. „We zullen het terrorisme van radicale-moslims aanpakken en het niet toelaten om dat in ons land te laten huishouden.”

https://www.youtube.com/watch?v=67pmrwc9_uo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trump: ‘Media coveren heel veel aanslagen niet’
Sluiten