Metro
Metro Nieuws 16 feb 2017 / 17:50 uur

Rutte: Patricia Paay ziet er nog goed uit!

Premier Mark Rutte is zeer te spreken over het uiterlijk van Patricia Paay. In een interview met Metro laat Rutte weten dat ze er voor haar leeftijd nog goed uitziet. Overigens dacht Rutte in eerste instantie wel dat Paay (67) 70 jaar was.

De minister-president heeft het goed geconserveerde lichaam van Paay overigens niet gezien in een van de veelbesproken seksfilmpjes van de diva. „Ik weet waar het over gaat en dat leek mij voldoende. Ik begrijp ook dat Patricia Paay daar her en der nogal wat aandacht voor heeft gevraagd.”

Cybercrime

Rutte gaat wel in op de klachten van Paay over het gebrek aan handelen door de politie. „We gaan extra geld steken in de aanpak van cybercrime. Het is een heel groot onderwerp”, zegt Rutte. „We investeren daarnaast heel gericht in wijkagenten, zodat de wijkagent meer bevoegdheden krijgt. We investeren dus echt in de politie.”

Het interview wordt uiteindelijk heel verrassend afgesloten door een bijzondere gast die Rutte plots het vuur na aan de schenen legt over de kwestie Zwarte Piet. „Wat mij betreft blijft die zwart”, zegt Rutte. „De naam zegt het al, hè.”

Metro interviewt minister-president Mark Rutte. Wat wil jij weten? Stel je vraag in de comments!

Gepostet von Metro Holland am Donnerstag, 16. Februar 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rutte: Patricia Paay ziet er nog goed uit!
Sluiten