Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 21 jan 2017 / 07:08 uur

Trump verwijdert regels Obama van site Witte Huis

Hij heeft zich nog niet gesetteld in het Witte Huis, of Trump heeft al van alles veranderd aan de website van het Witte Huis. Zo zijn de pagina’s over rechten voor homoseksuelen, klimaat, gezondheidszorg en burgerrechten verwijderd of vervangen, meldt Politico.

Beloften

De pagina over klimaatverandering is nu weg en vervangen voor een pagina getiteld An America First Energy Plan. Trump kondigde eerder aan dat hij weigert nog geld uit te geven aan maatregelen tegen de opwarming van de aarde, maatregelen die Barack Obama heeft ingevoerd.

Trump heeft weer andere beloften gemaakt op de website. Zo zegt hij dat hij meer agenten de straat op wil, grotere uitgaven aan defensie wil doen en belooft hij ‘Amerika weer veilig te maken.’ De Amerikaanse overheid heeft de vernieuwde site van het Witte Huis al uitgeplozen, en enkele onwaarheden ontdekt. Zo zou het aantal moorden in Washington volgens de website met 50 procent zijn gestegen, maar is in werkelijkheid het aantal gedaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trump verwijdert regels Obama van site Witte Huis
Sluiten