Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 1 jan 2017 / 16:05 uur

Fout Staatsloterij: misschien toch nog miljonair?

Misschien moet je nog even wachten voordat je je staatsloten weg gooit, want het zou kunnen dat je toch nog een prijs hebt gewonnen. De Staatsloterij meldt dat er een storing is geweest in de lotenchecker op internet en in de app, hierdoor hebben sommige mensen onterecht te horen gekregen dat er geen prijs op hun lot is gevallen.

Via Twitter kwamen er verschillende klachten binnen van deelnemers met vragen over hun lot.

De storing werd vannacht rond half 1 ontdekt, het is nog niet duidelijk wat de oorzaak is. De organisatie onderzoekt nog of er ook deelnemers zijn die onterecht de melding hebben gekregen dat zij wel een prijs hebben gewonnen.

Toch nog benieuwd of je misschien wel in de prijzen bent gevallen? Op de pagina waarop alle winnende lotnummers te zien zijn, worden de uitslagen wel goed weergegeven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fout Staatsloterij: misschien toch nog miljonair?
Sluiten