Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 23 dec 2016 / 14:56 uur

Vin Diesel versiert interviewster en gaat op knieën

Versierd worden door een beroemde acteur is iets waar vele vrouwen van dromen. Het overkwam de Braziliaanse interviewster Carol Moreira, maar die kreeg het er benauwd van. Toen Vin Diesel voor haar op de knieën ging, kapte ze het interview af.

De acteur moest zijn nieuwe film xXx Return of Xander Cage promoten, maar Diesel werd zichtbaar afgeleid door de interviewster. Keurig voorbereid stelde ze hem vragen over zijn jeugd en hoe hij het zo ver schopte als acteur.

Midden in een zin zegt Diesel plots: „God je bent zo mooi.” Hij kijkt de filmcrew aan: „Heb ik gelijk? Kijk naar haar. Hoe moet ik dit interview doen als ze zo mooi is? Ik ben verliefd” Moreira glundert, bedankt hem en probeert verder te gaan met het gesprek. Dat lijkt niet meer te lukken, want al snel neemt Diesel het over: „Vertel me jouw verhaal!”

‘Het was niet leuk’

Ondanks dat Moreira werd bedolven onder de complimenten, was ze niet blij met het gesprek. „Ik lachte heel oncomfortabel. Ik wist niet wat ik moest doen”, vertelt ze aan The Daily Mail. „Het was niet leuk dat hij me tijdens mijn werk onderbrak.”

Tot drie keer aan toe stopt Diesel het gesprek om met de reporter te flirten. „God, wauw, ik houd van haar”, zegt hij plotseling. „Wanneer is dit veranderd in beautiful world? Wanneer is ze veranderd is het mooiste meisje in Brazilië? Wanneer ben ik voor je gevallen?” Hij lijkt niet te kunnen stoppen. Terwijl de interviewster hem een Portugese zin leert, fluistert hij „ik houd van je”.

Diesel, die sinds 2007 een relatie heeft met het Mexicaanse model Paloma Jiménez, kan zich niet meer inhouden. Hij knielt en kruipt naar Moreia toe die niet weet wat haar overkomt. „Da da da da”, neuriet de acteur. De Braziliaanse reporter weet niet meer wat ze met de situatie aanmoet en breekt het gesprek af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vin Diesel versiert interviewster en gaat op knieën
Sluiten