Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 22 dec 2016

Van Wilders tot Teske: iedereen lakt voor Tijn (6)

Update 12:00 uur: De actie van Tijn is de grens van 500.000 euro gepasseerd.

Hij wilde maar 100 euro ophalen, maar inmiddels heeft de 6-jarige Tijn Kolsteren uit Hapert bijna een half miljoen euro opgehaald voor Serious Request. Woensdagmiddag stond het Brabantse jongetje, dat lijdt aan hersenstamkanker en niet meer kan genezen, met zijn vader bij het Glazen Huis in Breda om de dj’s te vertellen over zijn Lak Aan-actie, en inmiddels lijkt heel Nederland daar gehoor aan te hebben gegeven.

Bekend en onbekend Nederland lakt zijn nagels en doneert geld voor het goede doel.

Giel Beelen

Geert Wilders

Jesse Klaver

Teske de Schepper

Tiesto

Humberto Tan

Rico Verhoeven

Nick Schilder

Rutger Vink

Jan Versteegh

Donderdagochtend was Tijn weer in Breda te vinden omdat hij een wel heel bijzondere taak kreeg toebedeeld. De burgermeester van Breda, Paul Depla, maakte de kleine jongen voor een dag burgemeester van Breda. Als een van zijn eerste taken als burgervader zag Tijn zich genoodzaakt om een kinderboerderij te bezoeken.

Ziekenhuis

Helaas voor Tijn moet hij vanmiddag naar het ziekenhuis in Amsterdam om samen met zijn ouders over zijn behandeling te spreken, maar ook daar gaat de actie door. Het ziekenhuispersoneel heeft al aangegeven dat ze met verschillende kleuren nagellak op hem zitten te wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Van Wilders tot Teske: iedereen lakt voor Tijn (6)
Sluiten