Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 3 dec 2016 / 11:20 uur

Studente stuurt high van medicijnen hilarische mail

Het trekken van je verstandskies klinkt niet als één van de leukere dingen om te doen. Toch kan het vrij hilarisch uitpakken, bewijst de 19-jarige studente Abby Jo Hamele. Zij liet haar verstandskies trekken en mailde vervolgens haar leraar. Wat ze even was vergeten is dat ze compleet high was van de verdoving.

Een verdoving is de normaalste zaak van de wereld tijdens het trekken van verstandskiezen, maar Abby kon er blijkbaar niet zo goed tegen. De verdoving steeg naar haar hoofd en ze was eigenlijk gewoon high. Ze wist echter nog wel dat ze binnenkort een werkstuk in moest leveren, maar dat ging even niet lukken.

Dus besloot de studente door middel van een nette en aardige mail uitstel te vragen bij haar leraar Kevin Patton. Inclusief enorme spelfouten schreef Abby dat ze waarschijnlijk niet voor dinsdag haar werk af heeft. Ze vraagt of er uitstel mogelijk is, want ze wil dit gewoon graag heel goed doen en ze vindt het leuk om het goed te doen op school.

Goed aanbod

„Het is goed als je nee zegt maar ik zou het heel leuk vinden als je ja zegt. Bedankt Kevin, mijn vriend” schrijft de studente. Ze heeft ook een goede deal voor de leraar klaarliggen: „Ik zal altijd al uw vragen beantwoorden in de klas, zodat er geen ongemakkelijke stiltes meer zijn. En ik zal stiften voor u kopen die werken, ookal moet de school eigenlijk voor stiften betalen die werken.” Als afsluiter doet ze er nog een schepje bovenop: „love you bye”.

Eenmaal bijgekomen van de verdoving zag Abby wat ze had gedaan en plaatste de mail op Twitter. De tweet werd daar al snel opgemerkt en is ondertussen meer dan 30.000 keer geretweet en heeft meer dan 72.000 likes.

Haar leraar reageerde dat het werk op 28 november ingeleverd moet worden, dus dat ze nog genoeg tijd heeft om bij te komen en het te maken. Hij vond haar mail wel een klein beetje ‘onorthodox’ en hoopt dat de spelling in haar werkstuk beter is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studente stuurt high van medicijnen hilarische mail
Sluiten