Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 2 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Slachtoffer schrijft info daders in bloed op de muur

Een overval is verschrikkelijk om mee te maken, zeker als dit in je eigen huis gebeurt. Een 70-jarige man uit het Overijsselse Rijssen werd zo hard toegetakeld tijdens een overval dat hij de informatie over de daders in zijn eigen bloed op de muur schreef.

De man werd dinsdag overvallen in zijn huis, door nog onbekende daders. Waarschijnlijk dacht de oude man dat hij de details anders niet meer kon herinneren, of zelfs navertellen. En dat was niet onterecht. Pas 20 uur na de overval werd hij zwaargewond gevonden door zijn dochter, die zich zorgen maakte nadat ze haar vader niet kon bereiken.

Zakenconflict

Wat er precies gebeurd is en wat de reden was voor de zeer gewelddadige overval, is niet duidelijk. De politie onderzoekt de aanwijzingen van de man op de muur. De man is met zware hoofdwonden en mogelijk gebroken nekwervels naar het ziekenhuis gebracht. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij nooit meer zal lopen.

Tubantia schrijft dat er op het eerste oog niets uit de woning is verdwenen, de politie vermoedt dan ook dat de zware mishandeling misschien het gevolg is van een uit de hand gelopen zakenconflict. Volgens Quote is het slachtoffer, Ben Wevers, oprichter van beleggingsfonds MEI dat vaan verluidt ,,vele tientallen miljoenen heeft laten verdwijnen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Slachtoffer schrijft info daders in bloed op de muur
Sluiten