Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 27 dec 2016

Sjaal om en muts op: wellicht sneeuw op komst

Een witte kerst hebben we helaas niet gehad, maar het lijkt er nu toch echt op dat er wat vlokken gaan vallen de komende tijd.

Voor de sneeuw moet je dan wel naar het zuiden van het land: Meteo Limburg heeft voorspeld dat we daar op de eerste dag van 2017 nog wel eens een pak sneeuw kunnen zien liggen. Het zou de eerste week van het nieuwe jaar namelijk zwaarbewolkt en een stukje kouder (zo rond de 0 tot 2 graden) worden, waardoor we ons kunnen verheugen op de eerste (natte) sneeuw en hagel.

Koude jaarwisseling

De komende dagen blijft het echter sowieso nog sneeuwvrij. Het blijft droog, met af en toe een zonnetje en enkele mistbuien. Wel wordt het iedere dag een klein beetje kouder, met tijdens de jaarwisseling zelfs kans op een lichte vriesbui. Pak dus sowieso maar alvast je sjaal en handschoenen uit de kast, want we gaan een koude jaarwisseling tegemoet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Sjaal om en muts op: wellicht sneeuw op komst
Sluiten