Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 15 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Russische vrouw valt in vat chocolade en overlijdt

In een snoepfabriek in het Russische Fedortsovo, dichtbij Moskou, is dinsdagavond een gruwelijk ongeluk gebeurd. De 24-jarige Svetlana Roslina overleed nadat ze in een vat met gesmolten chocolade was gevallen. Volgens Daily Mail zou ze in stukken zijn gehakt door de machine.

Geruchten

Het zou onduidelijk zijn hoe de jonge moeder, Svetlana had twee kindjes en was getrouwd, in het vat terecht zou zijn gekomen. Verschillende verhalen doen de ronde. Zo zou ze haar telefoon in de chocolademachine hebben laten vallen en er zelf zijn ingetuind toen ze het toestel eruit probeerde te vissen. Anderen beweren dat ze een zak ingrediënten in het vat wilde legen en toen haar evenwicht verloor. De politie onderzoekt de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Russische vrouw valt in vat chocolade en overlijdt
Sluiten