Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 6 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Oud-agente valt met auto in sinkhole, overlijdt

Een sinkhole in Texas heeft zondagavond een dode veroorzaakt. Een oud-agente overleed, nadat het enorme zinkgat twee auto’s had opgeslokt. Een andere persoon raakte gewond.

Het slachtoffer is veteraan Dora Linda Nishihara, die dienstdeed bij The Bexar County Sheriff’s Office. Een nog onbekende man raakte gewond en werd gered door een voorbijganger. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis en is volgens NBC News lichtgewond.

Gebroken pijpleiding

De sinkhole ontstond op een tweebaansweg in het zuidwesten van San Antonio. De reden voor het enorme gat in de weg is waarschijnlijk een gebroken pijpleiding in de buurt van twee bouwplaatsen. Eén bouwproject werd vorig jaar afgerond, een ander was nog aan de gang. Volgens de voorzitter van het watersysteem van San Antonio is het onduidelijk waarom de pijpleiding is gebroken.

Het voertuig waar Nishihara in zat, lag voor 90 procent in rioolwater. Het is niet bekend hoelang Nishihara onder water heeft gelegen, maar volgens het hoofd van de brandweer van San Antonio was er geen enkele kans dat de vrouw het ongeluk kon overleven. „De auto lag op zijn kop in het water.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oud-agente valt met auto in sinkhole, overlijdt
Sluiten