Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 19 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Metro’s moppie: kater Botje

Metro zet iedere maandag een moeilijk plaatsbaar asieldier in het zonnetje in de online rubriek Metro’s moppie. Deze week: kater Botje.

Deze brutale kater dankt zijn naam aan de botbreuk waarmee hij werd binnengebracht. Botje is in natuurgebied de Krimpenerwaard onder de rook van Rotterdam gevonden, vertelt Hanneke Boudewijn. „Sindsdien heeft niemand zich voor hem gemeld. Na twee weken hebben wij het recht om hem te herplaatsen.” Boudewijn verwacht dat Botje een kat van volwassen leeftijd is, maar zeker weten doet ze het niet. Wat ze wel weet is dat Botje een ontzettende lieverd is. „Hij is ondeugend, brutaal en dol op eten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Metro’s moppie: kater Botje
Sluiten