Puck Roest
Puck Roest Nieuws 13 dec 2016 / 17:56 uur

Kanye West drinkt een kopje koffie met Trump

Kanye West bracht dinsdagmiddag een bezoek aan de Trump Tower om even bij te kletsen met toekomstig president Donald Trump. West werd een paar dagen geleden pas weer in het openbaar gezien nadat hij eind november werd opgenomen in het ziekenhuis.

Na het onderonsje sprak Trump de horde journalisten toe. Hij noemde de rapper „een goede vent” en zei dat ze „al lange tijd vrienden zijn”. West zei niets tegen de pers en negeerde de journalisten die vroegen of hij van plan was om op te treden tijdens de inauguratie van Trump. Hij negeerde ook de vraag of hij toch liever voor Trump had willen stemmen. West heeft namelijk helemaal niet gestemd.

„Ik wil nu gewoon een foto maken”, antwoordde West met een glimlach. „Zorg goed voor jezelf en ik zie je snel”, zei Trump tot slot tegen West. West, die Trump eerder al noemde in zijn teksten, had de ontmoeting met Trump aangevraagd, liet woordvoerder Hope Hicks weten. De ontmoeting zou kunnen betekenen dat de rapper, die in 2020 mee wil doen aan de presidentiële verkiezingen, samen wil werken met de toekomstig president.

Depressie

Eind november werd West opgenomen in het ziekenhuis. Volgens bronnen zou de rapper zwaar depressief zijn. Het ging de laatste tijd niet erg lekker met de man van Kim Kardashian. Hij brak meerdere optredens vroegtijdig af en hield lange en warrige speeches. De rest van zijn Amerikaanse tour werd geannuleerd nadat hij werd opgenomen in het ziekenhuis.

Een jaar geleden leek West de Democratische kandidaat Hillary Clinton nog te steunen. Kim Kardashian, de vrouw van West, deelde destijds een selfie met Hillary Clinton.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kanye West drinkt een kopje koffie met Trump
Sluiten