Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Nieuws 30 dec 2016 / 18:10 uur

Hond uitlaten eindigt in drama door aanrijding

Wat een leuke wandeling met de hond had moeten worden, eindigde voor een echtpaar in het Noord-Brabantse Vonkel in een drama. Zij werden tijdens het uitlaten aangereden door een auto. De man raakte lichtgewond, maar zijn vrouw ligt zwaargewond in het ziekenhuis. De hond overleefde het ongeluk niet.

De viervoeter kwam terecht in een droge sloot, waar hij – toen al niet meer levend – met een kraanmachine uit werd gehaald. Er kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse, meldt Omroep Brabant.

Volgens de politie werd de vrouw meters meegesleurd met de auto, die bestuurd werd door een oudere, verwarde man. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoekt de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hond uitlaten eindigt in drama door aanrijding
Sluiten