Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 5 dec 2016

Duizenden sinterklaascadeaus laat na storing PostNL

Niet iedereen krijgt maandagavond direct al zijn sinterklaascadeautjes. Door een storing bij PostNL in het sorteersysteem is er een achterstand ontstaan in de bezorging van de pakketten en dus zullen sommigen nog een nachtje extra slapen voordat de goedheiligman langskomt.

„Heel vervelend”, zo noemt een woordvoerder van het postbezorgbedrijf de situatie. „We zetten alle zeilen bij om nog zoveel mogelijk tijdig te verwerken en te bezorgen. Anders wordt het dinsdag.” Het aantal pakketten dat vertraagd is, wordt op maximaal 40.000 geschat.

Drukste week

De week voor pakjesavond is voor PostNL standaard één van de drukste, zo niet dé drukste van het jaar. Zeker dit jaar, want dat leverde een record op met vijf miljoen pakketten die geleverd moeten worden, wat neerkomt op ruim 710.000 per dag. Dit betekent dat er deze week dagelijks zeshonderd bezorgers extra voor de maatschappij worden ingezet.

Bol.com is een van de bedrijven die met PostNL werkt en door de storing mogelijk met duizenden vertraagde pakketten kampt. De bestelwebsite werd maandagmorgen direct ingelicht en probeert zoveel mogelijk klanten te informeren indien hun pakket vertraagd is, zo meldt de NOS.

https://twitter.com/i/status/805772121897103360

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Duizenden sinterklaascadeaus laat na storing PostNL
Sluiten