Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 8 dec 2016 / 20:05 uur

Dode zwangere poes gedumpt in skatepark

De politie in Zaandam deed deze week een lugubere vondst in het Darwinpark in Zaandam. In een skatepark troffen zij een dode zwangere poes in een vuilniszak.

De grijs-zwarte Europese kortharige kat was gewikkeld in een oude handdoek en een grijs-wit dekentje. De viervoeter bleek zwanger te zijn, haar kitten bleek ook overleden. Dit meldt RTV Noord-Holland.

Het is niet bekend wie het beestje daar in deze omstandigheden heeft achtergelaten. De dierenpolitie is hard op zoek naar de eigenaar. Ook willen zij weten of mensen misschien het dekentje of de handdoek herkennen.

Handdoek/dekentje. Foto: Politie.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dode zwangere poes gedumpt in skatepark
Sluiten