Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 6 dec 2016 / 14:56 uur

Bruid stapt voor bruiloft in helikopter, stort neer

Een tragisch ongeluk in Sao Paulo, Brazilië. Voor haar droombruiloft wilde Rosemere do Nascimento Silva arriveren in een helikopter. De helikoptervlucht werd geregeld, maar tijdens de vlucht van nog geen vijftien minuten stortte de helikopter neer. De bruid overleefde het ongeluk niet. De 32-jarige bruidegom Udirley Damasceno stond nietsvermoedend bij het altaar te wachten.

Rosemere kwam samen met de piloot, haar broer en de fotograaf van de bruiloft – die zes maanden zwanger was – om het leven. De bruidegom wist niets van het plan van Rosemere af, en stond te wachten bij het altaar tot de ceremonie kon beginnen. Van de ruim driehonderd gasten waren er slechts zes op de hoogte van het plan van Rosemere.

https://www.facebook.com/1715033832101381

Droom

„Alle bruidjes hebben een droom. De droom van Rosemere was om vanuit een helikopter te arriveren op haar bruiloft, zonder dat iemand het wist”, aldus Carlos Eduardo Batista, een van de organisatoren van de bruiloft tegen het Braziliaanse Globo. Het werd pas duidelijk dat de helikopter een ongeluk had gehad toen hij zich realiseerde dat het toestel al lang gearriveerd had moeten zijn op het bijgelegen voetbalveld. Na een belletje wist Carlos dat het toestel wel was opgestegen.

Later werd hen verteld dat er vlakbij een vliegtuig neergestort was, maar het leken op het eerste gezicht twee losse incidenten. Later bleek het toestel waar Rosemere inzat, te zijn neergestort. Udirley kreeg het vreselijke nieuws te horen bij het altaar, en stortte compleet in.

Onderzoek

De politie van Sao Paolo is samen met specialisten een onderzoek gestart, om erachter te komen hoe het toestel heeft kunnen crashen. De vermoedelijke oorzaak van de crash is slecht zicht, als gevolg van een combinatie van regen, mist en wolken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruid stapt voor bruiloft in helikopter, stort neer
Sluiten