Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 11 nov 2016 / 08:07 uur

Vrouw komt Hillary tegen in bos dag na verkiezingen

Wat zou Hillary Clinton toch hebben gedaan een dag na de verkiezingsuitslag? Waar was ze en hoe ging zij om met haar nederlaag? Dankzij wandelaarster Margot Gerster weten we het.

Margot woont in de buurt van New York en besloot donderdag 10 november een lange wandeling te maken door het bos van Westchester County. Ze was kapot van de verkiezingsuitslag en besloot alles van zich af te zetten en een frisse neus te halen. Haar wandeling kreeg een onverwachte wending, want terwijl ze door het bos liep kwam ze een medewandelaarster tegen die waarschijnlijk met hetzelfde idee een wandeling was gaan maken. Margot liep namelijk Hillary Clinton tegen het lijf.

Hillary en Bill Clinton

„Net op het moment dat we weg wilden gaan, hoorden we wat geritsel van bladeren. Ineens stonden ze voor mijn neus: Hillary Clinton en haar man Bill, met hun honden. Ze waren precies hetzelfde aan het doen als ik," schrijft Margot op haar Facebook. De wandelaarster omhelsde Hillary en vertelde haar dat ze zo trots was dat ze als moeder met haar dochter samen op haar hadden gestemd.

https://www.facebook.com/margot.bermel/posts/10100230624558453

„Ik geloof normaal niet in tekenen, maar deze neem ik toch wel serieus. Ik ben zo trots!,” schrijft Margot bij het bericht dat inmiddels duizenden keren is gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw komt Hillary tegen in bos dag na verkiezingen
Sluiten