Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 14 nov 2016 / 17:45 uur

Voortaan ook in Nederland Whoppers aan huis

Op dit nieuws zat je waarschijnlijk al jaren te wachten, dus lees de volgende woorden rustig door: Burger King gaat burgers en friet aan huis bezorgen. De stem van het volk lijkt eindelijk gehoord, want burgers zijn zo lekker, maar om daarvoor helemaal de dichtstbijzijnde Burger King op te zoeken op je luie ‘ik-wil-niet-koken-dag’…

Fastfoodketen Burger King heeft dit mogelijk gemaakt door een deal te sluiten met maaltijdbesteldienst Thuisbezorgd.nl, schrijft het Algemeen Dagblad. Je kunt op het moment van schrijven helaas nog niet overal in Nederland met één druk op de knop genieten van Whoppers. Tot nu toe bezorgen alleen de vestigingen in Den Haag en Emmen aan huis.

Thuisbezorgd.nl, onderdeel van het beursgenoteerde Takeaway.com, heeft wel laten weten ernaar te streven het aantal filialen dat bezorgt snel op te voeren. In het buitenland is het al veel langer mogelijk om eten van Burger King op de stoep te laten verschijnen. Burger King wil dat stukje service nu ook aan de Hollandse fans bieden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voortaan ook in Nederland Whoppers aan huis
Sluiten