Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 20 nov 2016 / 10:53 uur

‘Vermiste meisjes reisden samen met Nederlandse man’

De meisjes Femke Lucas en Sam Bruijs, die deze week vermist waren en opdoken in het Portugese Albufeira, reisden samen met een Nederlandse man. De 34-jarige man zou zaterdag samen met het duo gevonden en aangehouden zijn, zo melden Portugese kranten.

Tegen de man liep er volgens de verschillende media zelfs al een arrestatiebevel. De Gerechtelijke Politie in Portugal laat echter wel weten dat voor zover bekend de meiden niet tegen hun wil in zouden zijn afgereisd naar het Zuid-Europese land. De Nederlandse politie heeft al om zijn uitlevering gevraagd, omdat hij ervan wordt verdacht de meiden te hebben onttrokken aan het gezag van hun ouders.

De meiden verdwenen dinsdagmorgen vanaf Eindhoven Airport naar Málaga. Via Marbella zouden ze vervolgens in Albufeira zijn beland, waar een andere Nederlander ze herkende en de politie besloot in te schakelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Vermiste meisjes reisden samen met Nederlandse man’
Sluiten