Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 29 nov 2016 / 12:40 uur

Sintstress? Hier vind je kant-en-klare gedichten

Sinterklaasstress? Geen idee meer waar je het moet zoeken qua rijm? Zie hier: Wehkamp gaat ons helpen met dichten en ja, dat zijn goede berichten.

Het online warenhuis schiet aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag te hulp en tuigt voor de eerste keer een speciale gedichtenservice op. „Veel mensen hebben het te druk hebben om een gedicht te maken”, vertelt Maaike Vrenken van de groothandel. „Wij hebben daarom drie dichtpieten opgetrommeld die heel gewoon samen met jou een gedicht maken, via e-mail of de telefoon. Deze service is voor iedereen toegankelijk, dat leek ons wel zo fijn.”

Traditie

Wehkamp zette een paar Sinterklaasfeitjes op een rij. Zo vindt 75 procent van de ondervraagde Nederlanders het schrijven van een gedicht een belangrijke traditie. Dit betekent echter niet dat iedereen het schrijven ook leuk vindt. Door veertig procent wordt het maken van rijmpjes als stressvol ervaren. Zij komen steevast in tijdnood.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Sintstress? Hier vind je kant-en-klare gedichten
Sluiten