Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 12 nov 2016 / 16:39 uur

Sinterklaas koopt cadeaus liever in de winkel

Uit een enquete onder 1.265 vrouwen blijkt dat men het vaakst sinterklaascadeaus in fysieke winkels koopt. Maar liefst 79 procent zegt naar de winkel te gaan voor cadeaus, tegen 21 procent die online cadeaus bestelt.

Van de ondervraagden viert het grootste deel (77 procent) sinterklaas.

Het merendeel van de vrouwen die de enquête invulden zegt tussen de 10 en 20 euro uit te geven bij het kopen van een sinterklaascadeau. 26 procent geeft aan meer dan 40 euro uit te geven. Maar 10 procent besteedt minder dan 10 euro.

Ieder jaar is er weer discussie over sinterklaaslekkernijen die al vroeg in de supermarkten verkrijgbaar zijn. Te vroeg, zeggen ook de ondervraagden volgens Nu.nl. 57 procent vindt dat het snoepgoed vanaf een maand voor pakjesavond in de winkel mag liggen. 29 procent zegt dat pepernoten pas te koop moeten zijn als sinterklaas eenmaal in Nederland is gearriveerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sinterklaas koopt cadeaus liever in de winkel
Sluiten