IngelisedeVries
IngelisedeVries Nieuws 7 nov 2016 / 16:30 uur

Ouder echtpaar dood gevonden in tuin

In het Noord-Hollandse dorp Graft vond zondagochtend een tragisch voorval plaats. Een ouder echtpaar overleed in de eigen tuin, meldt het Noordhollands Dagblad. De twee zijn vermoedelijk gestruikeld in de tuin.

Buurtbewoners laten aan de regionale krant weten dat de vrouw zaterdagavond de poort op slot wilde doen. Dat duurde vrij lang, waarop haar man ging kijken waar zijn echtgenoot bleef. De vrouw bleek in de tuin te zijn gevallen. Haar man wilde haar waarschijnlijk te hulp schieten, maar struikelde ook.

Geen misdrijf

Het koppel werd pas op zondagochtend gevonden. Volgens de krant zijn de twee vermoedelijk overleden door onderkoeling. De politie wil alleen bevestigen dat het echtpaar is overleden. Ze kan nog niet zeggen of het inderdaad om een ongeluk of gezondheidsproblemen gaat. De politie heeft onderzoek gedaan om een misdrijf uit te sluiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouder echtpaar dood gevonden in tuin
Sluiten