Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 29 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Ontvang gratis Suske en Wiske’s van het koningspaar

Metro-lezers krijgen een cadeau van het Belgische koningspaar in het kader van hun huidige staatsbezoek aan Nederland. In de krant staan woensdag de codes voor vier digitale stripboeken van Suske en Wiske. Dit Vlaamse tweetal is deze dag het middelpunt van de feestelijkheden op Utrecht Centraal waar koningin Mathilde en koningin Máxima dan vanuit Amsterdam arriveren met de koninklijke trein.

België heeft een lange geschiedenis in het maken van stripboeken die wereldwijd worden gelezen. In het land noemen ze het de ’negende kunst’. Per jaar worden er maar liefst meer dan 40 miljoen stripboeken gepubliceerd door onze zuiderburen. Grotere steden investeren zelfs in de creatie of renovatie van muurschilderingen met daarop helden uit de stripboeken. Deze kunstvorm wil het koningspaar graag met ons delen.

Metro-lezers krijgen daarom exclusief de strips Verraad op de Veluwe, De Halve Havelaar, De Bibberende Bosch en De Nachtwachtbrigade. Avonturen die zich in Nederland afspelen.

Pak woensdag dus Metro om deze gratis te kunnen downloaden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ontvang gratis Suske en Wiske’s van het koningspaar
Sluiten