Puck Roest
Puck Roest Nieuws 4 nov 2016 / 10:10 uur

Melania Trump wil cyberpesten aanpakken

Nadat ze grotendeels de speech van Michelle Obama had gekopieerd, hield Melania Trump zich lange tijd stil. Maar donderdag sprak de vrouw van presidentskandidaat Donald Trump tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania.

In juli werd Melania beschuldigd van plagiaat. Tijdens de Republikeinse conventie in Cleveland leek haar speech namelijk verdacht veel op een toespraak van Michelle Obama uit 2008.

Ze gaf de afgelopen maanden nog wel korte interviews, maar geen toespraken. Volgens de campagne van de controversiële kandidaat richtte Melania zich op de opvoeding van hun 10-jarige zoon Barron.

Maar donderdag, vijf dagen voor de verkiezingen, sprak ze Trumpaanhangers in Pennsylvania toe. Ze vertelde over haar rol als moeder en sprak over haar leven als immigrant uit Slovenië.

Cyberpesten

Melania liet ook dat weten dat als ze de First Lady van de Verenigde Staten wordt, ze zich in gaat zetten tegen cyberpesten. Veel Amerikaanse media vonden dit een opmerkelijke uitspraak, aangezien haar man regelmatig tegenstanders aanvalt via Twitter. Zo schrijft The Washington Post dat Melania het publiek opnieuw weet te verbazen en vraagt de krant zich af of het voormalig model haar man weleens heeft ontmoet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Melania Trump wil cyberpesten aanpakken
Sluiten